Love letter

Lovebirds drivs av Fotograf Ellen Kraft som har många års erfarenhet från att föreviga bröllop både i Sverige och i Thailand. Ellen utgår från Stockholm men reser gärna för att vara med just där ni planerar er stora dag. Ingen plats är för nära eller för långt bort. Bra att veta om Ellen är att hon har två busungar på fyra år och ett år, att hon älskar te, choklad och tv serier, yoga samt svampplockning i skogen fast hon bara kan namnet på max 5 olika sorter. Turkost är favoritfärgen, som vattnet på alla drömresmål.

 

 

 

För att veta om Lovebirds är er bröllopsfotograf och för att få tips inför valet av vad ni vill föreviga läs gärna bröllops guiden Vår stora dag.  Och skriv ner alla era tankar och funderingar i er förfrågan så inleder vi vårt samtal om hur er dag ska bli vår dag.

 

Det handlar om er kärlek. Om den stora dagen. Era drömmar och ert lyckliga i alla sina dagar. Lovebirds hjälper er att återkomma till den stora dagen i resten av era liv. Att spara dagen och förlänga känslan, skratten och all den magi som ni tillsammans skapar. All tid ni lägger ner på planering, detaljer, att hitta den magiska klänningen, de perfekta skorna och de ljuvliga blommorna, allt det vackra vill ni minnas och se om och om igen. Välj er fotograf med samma omsorg. Att hitta personen som ni vill vara med på er viktiga dag och inte bara som tar fina bilder. Jag minns när vi letade efter vår bröllopsfotograf, personen som skulle få dela vår kärlek. Lyckan över att känns trygghet att fotografen tar dagen på största alvar. Det är alltid en stor ära att få vara med, och jag vill alltid ge mina brudpar inte bara en fantastisk upplevelse på bröllopsdagen utan även känslan av att ha hittat puzzelbiten de letade efter under planeringen. Låt oss börja planera för er dag tillsammans, vad som är viktigt för er och hur vi tillsammans skapar just de minnen som ni drömmer om.

 

När ni bokar in ert datum skriver ni på ett avtal där vi försäkrar oss om att vi är överens om alla detaljer kring ert bröllop. Därefter betalar ni bokningsavgiften som är 50 % av den totala kostnaden. Timmarna för fotograferingen är alltid sammanhängande timmar och kan alltså inte delas upp under dagen. Ni får era bilder så snart som möjligt men senast 4 veckor efter bröllopet. Ni får alla av mig utvalda bilder från dagen, redigerade och högupplösta.

 

 

10536511_10152755941514127_387653867357843653_o