Investering

Men vad kostar det då och vad ingår? Att gifta sig är en dyr historia och jag förstår att priset är viktigt. I slutet är det tre saker som ni har kvar hela lovet: ringarna, bilderna och kärleken. Redan efter två år säger jag och min man “men just det” när vi tittar igenom vårt album. Detaljerna, talen, bus och påhitt, våra gäster, allt som hände och vad åt vi egentligen? Med det sagt så fotar jag precis så lång tid som ni behöver och vill, från 1 timme till 12 timmar. Jo, lite pauser behövs när det är så långa dagar men det är också helt magiskt att få vara med från frukost till fest. Priserna gäller för 2016 samt 2017. Fotografering är en stor investering och jag erbjuder er därför delbetalning i upp till 4 månader, säg bara till innan så hittar vi en lösning. Jag hjälper er gärna att se hur vi bäst lägger upp dagen. Att ha porträttfotografering flera stunder under en heldag är helt klart att föredra då vi både får olika ljus och miljöer och laddar upp energin mellan.

Så här går det till: När ni bestämt er för att säga ja till mig så skriver vi ett kontrakt och då får ni faktura på bokningsavgiften. Vi planerar dagen ihop via mejl och fysiskt möte om ni så önskar. Ca 2 veckor innan er stora dag skickar jag slutfakturan. På bröllopsdagen fotograferar vi enligt vår plan, eller ändrar den gemensamt beroende på väder, vind och oväntade händelser. Vill ni på dagen ha mig kvar fler timmar så går det oftast bra, och faktureras efteråt enligt gällande prislista. Bilderna levereras inom 3 månader. Ett smakprov och några favoriter brukar levereras inom några dagar.  När bilderna levereras så får ni dem högupplöst, färdigredigerade och ni får alla bra bilder från er dag, utvalda av fotografen. Ni kommer därför aldrig behöva välja bort foton.  Ni får även ett förslag på er fotobok oavsett antal timmar. Bokar ni 4 timmar eller fler så ingår en fotobok med 13 uppslag med möjlighet att beställa fler uppslag. Hur många foton får ni då? Självklart varierar detta beroende på dagen men ni kan räkna med minst 40 bilder per timme. Jag hjälper er gärna med att välja printar/tavlor att hänga på väggen och gåvoböcker till era föräldrar, brudföljet eller varför inte som tack till alla era gäster.

PRIS

Inklusive planering, fotografering, alla bra bilder och designförslag på er fotobok

1 timme 5500 kr 

2 timmar 8000 kr 

Inklusive planering, fotografering, alla bra bilder och 13 uppslag och designförslag på er fotobok

4 timmar 13.000 kr  

6 timmar 17.500 kr

8 timmar 22.00 kr

Inklusive planering, fotografering, alla bra bilder, 13 uppslag och designförslag på er fotobok samt en print på fine art papper 20 x 30 cm

10 timmar 26.000 kr

12 timmar 30.000 kr

ellenkraft-3064